Valérie Tichelman

Laden Evenementen

Welkom bij Waar droom jij over?

Dromen doen we allemaal. Jij ook! Of jij je er nu bewust van bent of niet. Dromen brengen je aandacht naar het nu, naar wat is, naar wat gehoord en gezien wil worden in jou. Hier contact mee maken geeft een sterke verbinding met jezelf. Door aandacht te geven aan je dromen stimuleer je het proces van herinneren en onthouden ervan. Dromen zijn heel divers en kunnen op allerlei manieren inzicht aanreiken. Het gaan ontdekken van betekenis en symboliek in je eigen dromen is een prachtig avontuur. Droomduiding is een verrassende en speelse manier om het contact met jezelf aan te gaan, te herstellen of te verstevigen.

Klik op de volgende onderwerpen voor meer informatie over droomconsult, droomworkshop, over Valérie Tichelman, tarieven, ervaringen van cliënten, nieuws, blog, contact

Over Valerie Tichelman

Mijn naam is Valérie Tichelman en woon in Groningen. Ik houd me al zo’n 27 jaar bezig met mijn dromen en de duiding ervan. Voor mij is dit een niet meer weg te denken en onmisbare activiteit. Ik ervaar droomduiding als een verhelderende manier om tot (zelf)inzicht te komen. De eenvoudige, directe wijze waarop dromen in staat zijn inzichten aan te reiken spreekt mij heel erg aan.

E-mailadres: info@waardroomjijover.nl
Telefoonnummer: 06 15 21 03 74
Adres: Gorterlaan 82, 9721ZH Groningen

Valérie Tichelman

Organisator

Telefoon: 0615210374
Email:
Website: Bekijk website

Aankomende Evenementen

  • Er zijn geen resultaten gevonden.