Nynke van der Hoek

Laden Evenementen

Nynke van der Hoek is andragoog (pedagogiek, levenslang leren/volwasseneneducatie). Ze werkt sinds 1998 met en voor maatschappelijke initiatieven als bestuurder, trainer/adviseur en initiatiefnemer.

Mijn wortels liggen in de vrouwenhulpverlening en het sociaal cultureel werk, waardoor het werken aan maatschappelijke verandering tot in mijn haarvaten in mijn systeem zit. Ik heb me verdiept in thema’s als intercultureel werken, vrijwillige inzet, duurzaamheid, ervaringsdeskundigheid en werken vanuit cliëntenperspectief, armoede, werkloosheid, bottom-up initiatieven en empowerment.

Zie ook: Buro voor sociale verandering

Vanuit Bureau voor sociale verandering creëer ik leeromgevingen, organiseer projecten en bied trajecten voor actieonderzoek aan om op een inspirerende manier met maatschappelijke ontwikkeling aan de slag te gaan. De inbreng van direct betrokkenen staat centraal bij de ontwikkeling van een project. Mijn klanten zijn meestal idealistisch en nemen graag zelf het roer in handen om de samenleving een beetje mooier, socialer en duurzamer te maken. Ik laat me inspireren door hun sterke persoonlijke betrokkenheid bij deze thema’s.

Adres: Bentismaheerd 210, 9736 EM, Groningen
KvK nr: 61281050
BTW-nr: NL107015924B01

Nynke van der Hoek

Organisator

Telefoon: 0641306772
Email:
Website: Bekijk website

Aankomende Evenementen

  • Er zijn geen resultaten gevonden.