Localwise

Laden Evenementen

Globale kennis ontmoet lokale wijsheid

Met LocalWise help ik ideeën te realiseren voor lokale water-, sanitatie-, en energievoorzieningen: ontwerp, advies, cursussen, project begeleiding en verkoop van doe-het-zelf pakketten. Veel projecten zijn in samenwerking met partners. We bouwen aan een samenleving waarbij mens, natuur en techniek optimaal met elkaar kunnen samenwerken. LocalWise is een initiatief van Fedde Jorritsma.

“Doordat we de gevolgen van onze activiteiten niet altijd kunnen ervaren, voelen we ons al snel minder verantwoordelijk voor toekomstige generaties, de omgeving en zelfs onszelf. “

Zie ook: Fedde Jorritsma.

Innoveren is mijn vak en passie. Met eenvoudige en betaalbare technieken verzorgt LocalWise duurzame voorzieningen voor sanitatie, water- en energie op off-grid locaties. LocalWise geeft adviezen, cursussen, begeleidt projecten en verkoopt doe-het-zelf-pakketten.

Urine gescheiden toiletten

Een urine gescheiden toilet is een ecologisch toilet systeem dat reukvrij is en overal geplaatst kan worden. De producten kunnen op veilige wijze weer terug worden gebracht in de kringloop.

Zonnevoedseldrogers

Zonne-voedsel-drogers kunnen gebruikt worden om groente, fruit, paddestoelen en kruiden te drogen. Voedsel kan daardoor lang bewaard worden zonder dat de smaak en voedingswaarde verloren gaan!

Zonneboilers

Zonneboilers produceren warm water voor douche, keuken en/of verwarmingssystemen. Het systeem is onderhoudsvriendelijk, betrouwbaar en relatief goedkoop.

Adres: Erasmuslaan 23, 9752PE Haren Gn
KvK Nummer: 58122133
BTW Nummer: NL108376345B01

Localwise

Organisator

Telefoon: 0642101404
Email:
Website: Bekijk website

Aankomende Evenementen

  • Er zijn geen resultaten gevonden.