Liesbeth Stoker

Laden Evenementen

In de complexe wereld van vandaag geloof ik sterk in een lokale aanpak, in de kracht van verbinding en verbeelding en in de meerwaarde van diversiteit. Al doende samen leren!  Mijn droom is samen oases creeëren waar mens- en natuurvriendelijkheid hoogtij vieren. Paradijselijk groene plekken waar mensen zich gezien, gehoord en gewaardeerd weten en we respectvoller en vriendelijker omgaan met onszelf, elkaar en met de natuur. Ik bouw voort op een brede werkervaring als projectleider in de sociale wijkvernieuwing, als communicatie- en marketingadviseur bij verschillende overheidsorganisaties en als zelfstandig tekstschrijver en journalist. Ik ben sociaal sensitief en vaardig. Mijn academische opleiding tot psycholoog en mijn opleidingen tot communicatie-adviseur en permacultuur-ontwerper zijn een stevige basis. Duurzaam en bewust leven vormen een rode draad in mijn leven. Medio 2012 heb ik ontslag genomen om, na 25 loondienst, mijn droom van zelfstandig ondernemerschap te realiseren.

Ik werk met en voor mensen die krachten willen bundelen voor een veerkrachtiger & rijker leefomgeving door initiatieven te realiseren die zowel bijdragen aan natuur & duurzaamheid, als aan individueel en maatschappelijk welzijn. Ik werk actief samen met diverse vaklui, techneuten en inhoudelijk specialisten. In het traject van wens naar werkelijkheid draag ik bij aan:

  • inspiratie & concept (ideeën, sociaal ontwerp, gespreksbegeleiding, workshops, tekst);
  • een vruchtbare samenwerking met een rijke oogst (procesadvies, coördinatie, al doende leren, co-creatie);
  • publicaties ((eind-) redactie) en communicatie.
  • Actuele thema’s: Operatie Steenbreek, sociaal ondernemen, slimme tuinen van overvloed (De Econiers); Meetups VPRO-Tegenlicht.

Ik ben een ‘pur sang’ ontwikkelaar en verbinder. Een multi-inzetbaar generalist gedreven door het ideaal van een prettiger, veerkrachtiger samenleving op een fundament van mens- en natuurvriendelijkheid. Ik geloof oprecht in de kracht en noodzaak van samenwerking, en in de meerwaarde van diversiteit: diversiteit in mensen, in maatschappelijke oplossingen, in groen. Ik ga voor: ‘fijne schaal, grote impact’.

Ik bouw o.a. voort op een brede ervaring als projectleider/coördinator in de sociale wijkvernieuwing, adviseur overheidscommunicatie en (eind)redacteur. Mijn opleidingen tot academisch psycholoog, communicatie-adviseur en permacultuur-ontwerper vormen een stevige basis. Ik heb een fascinatie voor gedrag(sverandering) en relaties tussen mensen. Duurzaam en bewust leven vormen een rode draad in mijn leven.

Liesbeth Stoker

Organisator

Telefoon: 0646293920
Email:
Website: Bekijk website

Aankomende Evenementen

  • Er zijn geen resultaten gevonden.