Irma Abelskamp

Laden Evenementen

Irma Abelskamp, initiator van de Leerschool Permacultuur Friesland. In 2009 de opleiding Permacultuur afgerond bij Taco Blom en Ishi Crosby. Ik geef met name Introductiecursussen Permacultuur en geef voorlichting over toekomst bestendig leven (permacultuur dus).

Zie ook: Leerschool Permacultuur Friesland
Zie ook: De Oerfloed.

Met name mensen enthousiast maken voor Permacultuur heeft mijn interesse, en hoe je op een leuke en leerzame manier bezig kunt zijn met duurzaamheid in de breedste zin de woords. De mens als onderdeel van de natuur, van het ecosysteem.

Permacultuur stimuleert ons om zelfvoorzienend en vindingrijk te zijn. Zelfonderhoudende en regulerende ecologische systemen en sociale samenwerkingsverbanden ontwerpen en creëren, behoren tot de peilers van de permacultuur. Een zelfonderhoudend systeem is een samenwerkingsverband tussen de verschillende elementen waarbij ‘afval’ van het ene element gebruikt wordt als ‘bron’ voor een ander element. Hoe beter het systeem werkt, hoe minder arbeid nodig is om het te laten functioneren en hoe minder afval er is.

Adres: J.W. de Visserwei 12, 9001 ZE Grou

Irma Abelskamp

Organisator

Telefoon: 0626934356
Email:
Website: Bekijk website

Aankomende Evenementen

  • Er zijn geen resultaten gevonden.