Groen & Doen

Laden Evenementen

Groen en Doen gelooft in samen werken aan een mooi landschap. Groen en Doen is een programma van het ministerie van EZ en stimuleert en ontwikkelt vrijwilligerswerk op het gebied van natuur- en landschapsbeheer en groen in de stad.

Wat is Groen en Doen?
Groen en Doen is een programma dat is opgezet door het ministerie van Economische Zaken, om vrijwilligerswerk op het gebied van natuur- en landschapsbeheer te stimuleren. In 2012 en 2013 zijn honderden vrijwilligers met behulp van een voucher van Groen en Doen in staat gesteld om hun kennis en vaardigheden te vergroten. Net als voorgaande jaren zorgt GreenWish voor de communicatie met en ondersteuning van de mensen die via Groen en Doen actief bijdragen aan een mooi groen Nederland.

Het Ministerie van Economische Zaken heeft in 2015 opnieuw 1 miljoen euro gereserveerd om dit te bewerkstelligen. Groen en Doen heeft de taak dit geld op eerlijke en transparante wijze te verdelen. Van dat bedrag is 795.000 euro is beschikbaar voor opleidingsactiviteiten voor vrijwilligers in natuur- en landschapsbeheer in de vorm van vouchers ter waarde van € 1000,- per stuk. De vouchers kunnen via deze website aangevraagd worden.

Dit keer ligt de nadruk op het betrekken van nieuwe vrijwilligers en het werken met nieuwe combinaties van groen en andere maatschappelijke doelen. Dus wilde je altijd al eens proberen hoe het is om in een buurtmoestuin te werken, heggen te vlechten of met zorgcliënten mooie boswandelingen te maken en wil je daarvoor worden opgeleid? Of heb je een goed aanbod om mensen te leren wat zij allemaal als vrijwilliger in het groen kunnen doen?

Vraag dan een Groen en Doen voucher aan of mail ons je aanbod zodat het in het overzicht van passende opleidingen komt te staan!

Groen & Doen

Organisator

Telefoon: 0308201150
Email:
Website: Bekijk website

Aankomende Evenementen

  • Er zijn geen resultaten gevonden.