De Munterij

Laden Evenementen

Uitgeven van de digitale lokale munt: ‘De Grulden’
De Munterij Casper Honijk en Niels Bosman) gaat begin 2016 de eerste digitale ‘Groninger Guldens’ (Gruldens) uitgeven. Naast het online bankieren en betalen met de smartphone introduceren we ook ‘gewone’ bankpassen om contactloos te betalen met de digitale Grulden in Groningen en Drenthe. Ook komt er een online marktplaats waar Noorderlingen kunnen weggeven,ruilen, lenen of met lokale munt betalen.

De Munterij
Afgelopen jaar is stichting De Munterij twee keer zo groot geworden: Niels en Casper zijn zeer enthousiast en hebben in 2016 veel visitekaartjes om her en der achter te laten ;). De Munterij geeft de zgn. ‘Groninger Gulden’ uit en maakt daarmee de circulatie van lokaal geld in de regio mogelijk. Meer over De Munterij: https://grulden.gr/de-munterij/

De Grulden
De Groningse Gulden is een lokale en sociale munt waarmee je in 2016 binnen de provincie Groningen en Drenthe kunt gaan betalen. Meer over De Grulden: https://grulden.gr/wat-is-de-grulden/

Wil je in 2016 ook met Gruldens gaan betalen?
Iedereen in de provincie Drenthe en Groningen kan meedoen met deze duurzame investering in de Noordelijke economie. Hoe meer mensen betalen met de Grulden hoe meer lokaal geld er beschikbaar komt voor lokale initiatieven. Schrijf je direct kosteloos in op: de.munterij.gr/grulden en ontvang gratis een Grulden bankrekening, gratis online bankieren en een gratis betaalapp op je iPhone of Android telefoon!

Actief meehelpen met ‘De Munterij’?
We zijn met een klein, jong team, hard aan het werk. Er staan veel spannende dingen te gebeuren en zal er in 2016 ook de nodige media aandacht zijn. Handen en hersens te kort. Heb je zin in een uitdaging en geloof je in de kracht van een sterke lokale economie kom dan meehelpen. Speciaal om elkaar te leren kennen organiseren we in het nieuwe jaar elke twee weken een ‘meetup’. Zet maar in de agenda: ‘De Groninger Gulden Meetup‘. De eerste is op drie februari. Kom ook!.

De Munterij

Organisator

Telefoon: 0613746984
Email:
Website: Bekijk website

Aankomende Evenementen

  • Er zijn geen resultaten gevonden.