Anastasia Limareva

Laden Evenementen

Mijn naam is Anastasia Limareva. Ik ben op 29 april 1986 geboren. Anastasia is mijn geboorte naam. Mijn mama heeft mij naar een meisje uit een Russische sprookje genoemd – Nastenka -, wat een koosnaam is voor Anastasia. Ik ben geboren in een klein stadje Dubno, in West Oekraïne. Maar mijn genetische roots zijn vanuit Polen, Hongarije en Rusland. Vanaf mijn 15e leef ik in Nederland, waar ik de Havo met het profiel Natuur en Techniek heb afgerond. Ik heb pas een HBO-studie Milieukunde (Hogeschool van Hall Larenstein te Leeuwarden) afgerond met specialisatie in permacultuur en foodforestry. Ik vond het bevrijdend, dat ik mijn studie in deze richtingen heb kunnen laten gaan en nu zoek ik interessante projecten waar ik mijn theorie kennis kan toepassen!

Over mij: Ik ben een liefhebbende mama van zoonlief Luca (2012). Ik ben enthousiast, leergierig, gemotiveerd en hardwerkend. Naast de Nederlandse taal beheers ik ook de Engels, Duits, Oekraïens en mijn moedertaal Russisch. Deze talenkennis brengt mij in de gelegenheid om diverse informatiebronnen te raadplegen en daarvan te leren.

Daarnaast heb ik met inspirerende mensen gewerkt zoals Ariën Baken, Irma Abelskamp, Wouter van Eck en Xavier San Giorgi, die mijn begeleiders waren bij mijn studieprojecten. Voor alle opgedane kennis en stimulans ben ik jullie, lieve mensen, dankbaar. Nu sla ik mijn eigen vleugels uit. Graag wil ik mijn bagage aan kennis delen en verspreiden.

Ik wil graag met kleine projecten beginnen en doorgroeien naar het ontwerpen en creatie van oneindige hectares van Natuur in combinatie met permacultuur en voedselbossen. En dat overal ter wereld, waar wij en onze kinderen een gezond en vreugdevol leven kunnen leiden. Ik hoop van harte dat meer en meer mensen kennis verkrijgen van permacultuur en voedselbossen, zodat wij allemaal kunnen leven en genieten van eetbare landschappen om ons heen!

U kunt mij bereiken door een email te sturen naar anastasia.limareva(at)gmail.com of mijn website bekijken op: https://lucavera.wordpress.com/

Kleurrijke groet!
Anastasia

Anastasia Limareva

Organisator

Telefoon: 0641401441
Email:
Website: Bekijk website

Aankomende Evenementen

  • Er zijn geen resultaten gevonden.