Vrouwencursus Open & Bloot

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Wat is het verschil tussen een meisje en een vrouw?

Eigenaarschap. Om eigenaarschap te kunnen nemen voor jezelf en wat je wilt, is het belangrijk dat je weet hoe jouw vrouwelijke lichaam werkt. En gek genoeg is de meest essentiële kennis daarover niet zo makkelijk te vinden. Niet alleen over onze cyclische eigenschappen, maar ook onze seksualiteit. Dat loopt uiteen van misvattingen over ons natuurlijke libido tot anatomische onderdelen die simpelweg niemand schijnt te kennen.

In de cursus Open & Bloot ontdek je wat er in je lijf allemaal betrokken is bij opwinding en orgasme, wat het doet en waarom dat voor jou interessant is. Voor je beeldvorming duiken we kort de geschiedenis in zodat je begrijpt hoe het kan dat deze kennis zo ontoegankelijk is en omdat we mind-heart-bodies zijn, besteden we ook aandacht aan seksuele energie.

Esther staat bekend om haar warme, aardse karakter en de openheid en humor waarmee ze haar kennis en ervaring overbrengt.

De eerste groep start op woensdag 23 Augustus. We komen 4 woensdagavonden bij elkaar en plannen als er behoefte aan is ook nog een terugkomdag.

augustus 23 2017

Details

Startdatum: 23 augustus 2017 @ 19:30
Einddatum: 13 september 2017 @ 22:00
Kosten: € 90
Website: Visit Event Website
Het evenement is: Binnen in de Yurt (Tent)
Naam docent: Esther Evers
Minimaal aantal deelnemers: 4
Website docent: http://www.wijzemoer.nl

Locatie

De Helleborus

Engelberterweg 96
Groningen, 9723EP Nederland

+ Google Maps

Telefoon:

+31641401441

Bekijk website

Organisator

Wijzemoer
Telefoon: 0645604491
Email:
Website: Bekijk website